Robert Ingersoll som podcast

Robert Green Ingersoll är en av de större fritänkarna på 1800-talet. Han var advokat och hans mest kända mål är kanske som försvarare i basfemi-rättegången mot C. B. Reynolds. Han var också en populär talare för Abraham Lincoln. Ingersoll var agnostiker och har av många beskrivits som ”agnostikern som talade som en ateist”. Ingersoll var en kraftfull retoriker (föga förvånande med tanke på att han var talare och advokat) och många av hans texter finns på Internet Infidels.

Nu finns även Ingersolls texter som podcasts. Många av hans texter är långa och därför svåra att läsa trots den livfulla retoriken. Dessutom gör sig inte hans tal lika bra i skrift som i talad form. Därför är det glädjande att man nu kan ta del av dem som podcasts:

http://robertingersollpodcast.blogspot.com/

Svara på inlägg

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.