Hacked by Yaser and Sawturk Ayyildiz team

Jag läste i Expressen att nördarna Yaser och Mongo-turk hackar svenska sites på grund av den minst sagt mediokre konstnären Lars Vilks teckningar av Muhammed som rondellhund. De är kränkta av att pedofilen och fascisten Muhammed avbildas som hund, ett orent djur för en muslim. Personligen blir jag kränkt av att ett par fjantar håller på och förstör hemsidor, speciellt eftersom herrarna Yaser och Sawturk har hackat den här sidan en gång tidigare. Det är en verklig kränkning. Eftersom det är lite väl fjantigt att bli kränkt av en bild av Muhammed så ska jag här ge hackarna en verklig anledning att känna sig kränkta.

Känsliga läsare varnas för att nedanstående text är av sexuell natur och kan uppfattas som vulgär och stötande.

Yaser, din pappa är en åsna och din mamma är en gris. Var det gott att dia en gris som barn? Lika gott som att ”dia” grannens hanhund?

Sawturk, hur känns det att din farmor och din mamma är en och samma person? Hur känns det att vara bror med sin egen farsa? Var det trevligt när han rövknullade dig? Var det gott att svälja, trots att du fick en ”dirty sanchez” varje gång?

Om ni inte förstår svenska kan ni be några av era kusiner i Sverige översätta åt er. För ni är så jävla inavlade, era missfoster, att ni säkert har tiotusentals kusiner. Om bara en promille av dem bor i Sverige så har ni flera släktingar att fråga om en översättning.

Att skriva denna kränkning av er nördar är säkert att inbjuda till att få sin sida hackad. Ni är ju så fega att ni gömmer er bakom anonymiteten och hackar istället för att möta en man öga mot öga. Det tror ni att det är säkert, men om ni hackar mig igen kommer jag att ta reda på er riktiga identitet, om den inte redan är känd, och sprida den på nätet. Jag ska också se till att polisen får del av uppgifterna så att ni hamnar i ett av turkiets ”pound-me-in-the-ass-prisons”. Det tråkiga är att ni antagligen skulle se det som en belöning…

13 Responses to “Hacked by Yaser and Sawturk Ayyildiz team”

 1. Emil Skriver:

  Så jävla skönt skrivet! Ge dom jävla asen! MVH Emil

 2. Emil Skriver:

  Jag menar inte rasistiskt om någon skulle tro det

 3. Fredrik Bendz Skriver:

  Inte jag heller. Jag kom på att det där med kusinerna kan uppfattas som rasistiskt med tanke på att många turkar i Sverige har många kusiner. Därför vill jag förtydliga att jag inte hyser förakt för turkar med många kusiner bara för att Yaser och Sawturk är grymt inavlade.

 4. Hateff Skriver:

  Hur gammal är du egentligen ?
  Inte för att jag bryr mig om dom två snubbarna, men vad hjälper personangrepp till med ? Omoget inlägg.

 5. Janne L Skriver:

  LOL! Jag försöker komma på ett sätt att vara ännu mera kränkande mot dessa idioter, men jag kommer fan inte på bättre! Lysande 🙂

  Man blir fan mörkrädd när ser vad islamisterna här i Sverige håller på med och att de överhuvud tas på allvar och får rapa om respekt i radio och tv.

 6. Fredrik Bendz Skriver:

  Hateff, syftet var att kränka dem. Hur skulle jag annars göra det om inte med personangrepp? Om du läser artikeln så är det väl rätt uppenbart vad syftet är? Eftersom de blev kränkta av en icke-fråga så gav jag dem en anledning att bli kränkta på riktigt. För övrigt blir jag kränkt av islamisters bristande respekt för yttrandefriheten. Ska jag skriva till alla islamist-staters regeringar och klaga? Ska jag bränna dockor av deras ledare?

 7. Janne L Skriver:

  Jag håller med dig Fredrik. Om man ska ge tillbaka lite grand så måste man sikta där det gör ont. Det vore intressant att se om de kryper ur sina hålor och besvarar dig – på något sätt måste de ju meddela att allah inte ser mellan fingarna och dömer dig till helvetet. Själv har jag varit oerhört tolerant mot alla religioner och dess utövare men efter den bisarra upplevelsen av att se 300 muslimer skandera allah akhbar på torget i Örebo har jag blivit fundersam.
  Det jag skulle vilja se är en sorts motdemonstration. 300 människor som symboliskt promenerar en gata i Stockholm med plakat som säger ”Islam förolämpar vår intelligens” eller nåt liknande. Man kan skandera ”Sunt Förnuft” eller liknande.

 8. Ringo Skriver:

  Fint inlägg! *applåderar*

 9. Mattias Skriver:

  I förhoppning om att själva detta inlägget postats genom dataintrång:

  Fredrik, detta inlägg gjorde mig beklämd. Har tagit del av denna blogg tidigare och tyckt att den varit en av de mer respektfulla av tillgängliga sekulärhumanistiska fora. Kände inte alls till de omnämnda människorna och förstår om du är upprörd över de oförsvarliga dataintrången. Dock börjar man ju nästan undra över (och för er räkning hoppas att) inte just själva inlägget åstadkommits genom intrång, då det representerar en för bloggen otypisk och gemen kärlekslöshet. Om avsikten med inlägget var att såra så vågar jag påstå att anstöt väcks inte bara mot de två databovarna.

  Jag hoppas att inlägget inte signalerar en ny inriktning på bloggen.

  Pax tecum

 10. Fredrik Dernebo Skriver:

  Detta var ett onödigt inlägg i en annars bra blogg. Synd. Helt sjukt allt som hänt iom Muhammed-bilderna men att skriva på detta sätt gör nog bara att man blir tagen på mindre allvar.

 11. Fredrik Bendz Skriver:

  Jag ska försöka förklara mig. Ni behöver inte hålla med mig, men så här tänkte jag när jag skrev inlägget: Dessa två nötter är upprörda över en banal fråga, ett mediokert konstverk av en provocerande ”konstnär”. För denna bild ger de allt svenskt skulden och hakar websidor.

  Ateism.se har tidigare blivit hackad av dem, men då låg sidan på ateism.com. Dessa två fega ynkryggar ger sig på oskyldiga och tror att de ska komma undan med det. Om de nu blev förolämpade av en sketen teckning ville jag ge dem en verklig anledning att känna sig kränkta. De ska inte tro att de kommer undan med sina brott utan reaktion. Jag hoppas snarare att min reaktion ska leda till liknande inlägg från andra.

  Så vad är det mest kränkande en turkisk muslim kan få? Jag försökte sätta mig in i det. Hunden och grisen är orena djur enligt islam så det blev naturligt att skriva om dem. Det finns ett turkiskt uttryck som jag inte kan stava till, men det uttalas ”Acholecheck” och betyder ”Din pappa är en åsna”. Alltså var det självklart att ta med att deras pappa är en åsna. Sex är tabubelagt, särskilt med djur och incest/inavel. Något mer kränkande än det kunde jag inte tänka mig att en turkiskt muslim kan läsa.

  Däremot ångrar jag att jag skrev om kusiner, vilket kan uppfattas som kränkande mot turkar som folkgrupp. Det var inte min avsikt och jag ber alla oskyldiga turkar som känner sig kränkta av detta om ursäkt. Det var också dumt att likställa Sawturk vid en mongoloid person – taskigt mot dem som har Downs Syndrom att likna dem vid en ryggradslös hacker. Men syftet var inte att nedvärdera mongoloider, hundar, grisar och åsnor, utan att kränka nördarna på det mest kränkande sätt man kan kränka en turkisk muslim.

 12. umut/ Skriver:

  din feetta hora kuksugare sug min kuk kommer knulla din reacion dinfitta kuksugar kukhuvud pappaknullare svens isvecli svene din mamma e so fett so n’r hon gor p[ v[gen st[r det forsening f;ljer din fett horunge l[t mej inte hacka den ’r hemsidan/umutdelican.

 13. TheInnocent Skriver:

  -.-

  Oj, vilka mogna kränkningar.
  Tror verkligen dom ångra att dom hacka sidan.

  Dom är från Turkiet dom kan inte ens Engelska.
  Sprang du hem till dom och sa detta efter att du skrivit ner det?

  Maila mej gärna om det är något.
  Detta var bara Patetiskt gjort.

Svara på inlägg

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.