Family Day

Katoliker i Italien har firat ”Family Day” för att, som det heter ”försvara kärnfamiljen”. Man protesterar mot att lagen ska ändras så att samboende och homosexuella familjer ska få utökade rättigheter. Ännu ett exempel på hur kristendomens mörkerkrafter mobiliserar för att vrida klockan tillbaka.

På vilket sätt hindras mina möjligheter att bilda familj av att sambos och homosexuella får utökade rättigheter? Vad protesterna handlar om är helt enkelt att kyrkans män (och kvinnor) inte kan tolerera att andra människor lever som de själva vill! Jag försvarar alla kristnas rätt att bilda kärnfamilj, men jag försvarar också rätten för den som vill avstå, eller som vill bilda enkönad familj.

Varför ska kristna lägga sig i hur andra lever? Lev och låt leva istället! Protestera mot den religiösa intoleransen!

2 Responses to “Family Day”

  1. Nihonshu Skriver:

    Håller med till fullo.

  2. Ateistbloggen » Blog Archive » Kristen intolerans Skriver:

    […] Meet My Enemy har en märklig kommentar till mitt kritiska inlägg om Family Day i Italien förra veckan. Han skriver att eftersom inte allting kan vara tillåtet i ett samhälle utan man måste ha regler så är det inte intolerant att lägga sig i hur andra lever. Underförstått att det inte är intolerant att anorda massprotester mot att homosexuella par får ökade rättigheter, får man förmoda. […]

Svara på inlägg

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.