Välkommen till ateistbloggen

Denna blog är fortfarande under uppbyggnad. Jag har bland annat inte lyckats installera det svenskspråkiga gränssnittet och ber om ursäkt för svengelskan i menyerna. Jag har inte heller lyckats konfigurera blogverktyget att på ett tillfredsställande sätt hantera flera användare.

Edit: Översättningen ska nu vara så gott som klar och endast några finputsningar återstår. Förhoppningsvis fungerar fleranvändarsystemet imorgon så bloggandet kan börja.

Admin

7 Responses to “Välkommen till ateistbloggen”

 1. Mikael Ståldal Skriver:

  Kul, hoppas att bloggen går bra.

 2. Calle Skriver:

  Hej. tack för ditt meddelande. Ja det skulle va trevligt att va gästskribent.

  Har försökt adda dig på ICQ. hittade inte din mailadress, men du har väl min mailadress här nu, i meddelandet.

  Calle

 3. Nihonshu Skriver:

  Nihonshu säger hej och välkommen till bloggvärlden.

 4. Tinnitussan Skriver:

  låter som det kan bli en kanonbra blogg i ett av mina favoritämnen.

  Lycka till!

 5. Wolfenstein Skriver:

  Kul med en blogg som bara handlar om ateism. Jag är ganska så ateistisk av mig.

 6. Smart Kristen Skriver:

  Censur är läskigt, och ni verkar vara höjdare på just det, när någon påpekar att ni är generaliserande och hatiska mot massvis av miljoner människor som har det oändligt mycket sämre än vad ni har det, så sitter ni och pissar på dom, jag är själv väldigt kritisk mot mycket av vad dom kristna organisationerna gör, jag var själv ateist förr och väldigt religionskritisk, så mycket av det håller sig kvar, och det ser jag som något positivt, men ni är lika illa när ni behandlar alla kristna som skit, oavsett om dom är aktiva i politik eller inte, vad har dom fattiga kristna som hittar livsinspiration i sin religion gjort mot er för att ni ska göra ner dom?

 7. Admin Skriver:

  Vem har censurerat vad? Vem pissar på vem? När? Vem har behandlat kristna som skit? När? Var? Vem gör ner fattiga kristna? Vad är det över huvud taget du syftar på? Jag hittar ingenting av det du beskriver på Ateistbloggen, bortsett från dina egna inlägg.

Svara på inlägg

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.